top of page
Student_Dots.png

Ta dubbla steg i karriärtrappan

Karriärprogrammet ger dig som studerande inom YH eller Universitet möjligheten att bygga upp din kompetens och erfarenhet genom riktiga uppdrag parallellt med din utbildning. Vid sidan av dina studier kommer du att handledas och fortbildas i branschnära kunskap för ditt önskade karriärval. 

Går du karriärprogrammet hos oss parallellt med dina studier så garanterar vi att du får ett försprång gentemot dina kurskamrater.

 

OBS! Vi tar in ca: 5-10 studerande per år.
Lycka till :-) 

 

Därför ska du söka karriärprogrammet
Vi breddar din kompetens 

Karriärprogrammet ger dig förutsättningarna för att hitta just din framtida arbetsplats och djupdyka ner i relevant kunskap parallellt med dina studier. ZoCom ger dig handledning och stöd genom en dedikerad mentor som har stor kunskap inom de kompetensområden du vill göra karriär inom.

Du blir konsultmässig

ZoCom har 9 års erfarenhet av IT-branschen och vet hur viktigt det är att vara konsultmässig, därför lägger vi stor tyngd under karriärprogrammet på att bygga upp din konsultmässighet och anställningsbarhet. Vi kommer tillsammans med dig bygga upp din kompetens och profil med riktiga uppdrag så du blir attraktiv i branschen.

Du gör din LIA på ZoCom

En del av karriärprogrammet är bland annat att du gör din LIA genom ZoCom men också möjligheten att jobba med riktiga uppdrag under din utbildning tillsammans med seniora mentorer.

Du blir en del av ZoCom

Efter avslutad utbildning vill vi inget mindre än att du väljer att stanna kvar hos oss. Att vara en del av ZoCom är synonymt med att vara en del i en familj. Här är man inget litet kugghjul i ett stort maskineri utan vi ser, hör och värdesätter dig och dina åsikter.

Steg för steg i karriärprogrammet
1. Du blir antagen
2. Du blir onboardad

Din resa i karriärprogrammet startar när du får ditt antagningsbesked. Vi söker dig som har ett stort driv och intresse av IT-branschen. Då detta är en unik möjlighet är det ett begränsat antal platser.

Du kommer få kunskap om hur det är att jobba som konsult och hur en karriär på ZoCom ser ut. Du kommer även att få en skräddarsydd fortbildningsplan som ger dig djupare kunskap i dina kompetensområden.

3. Du startar ditt uppdrag

När det är dags för din LIA period kommer du antingen att få göra den i interna utvecklingsprojekt på ZoCom eller så matchas du mot externa uppdrag. Båda alternativen bygger upp din profil och anställningsbarhet.

4. Din karriär kan börja!

Oavsett om du väljer att stanna kvar på ZoCom eller om du vill provflyga dina nya vingar så kommer tiden du spenderat i karriärprogrammet ge dig en otrolig skjuts framåt i din karriär.

StudentMentor.png
Vi söker dig som utbildar dig i något av följande program:

• Fullstack Utvecklare
• FrontEnd Utvecklare
• .NET Utvecklare
• BackEnd Utvecklare

• Java Utvecklare
• Webb Utvecklare
• IT-Projektledare

• Teknisk testare

Tags.png
Under din tid i karriärprogrammet har du stöd av en mentor

Vi vill verkligen satsa på dig och din resa mot din drömkarriär, därför kommer du under hela programmet ha en mentor som handleder och fortbildar dig i de tekniker och kompetenser du vill göra karriär inom. Under din LIA period kommer du att ha ett ovärdeligt stöd av din mentor som har god koll på den teknik du är intresserad av. 

Antagningsprocess

1. Ansök till karriärprogrammet
2. Kom på intervju
3. Urval
4. Antagning
5. Börja din resa i IT-branschen!

Du kan ansöka till karriärprogrammet om du går ett av dom efterfrågade programmen och befinner dig i Stockholm, Göteborg eller Malmö.

bottom of page