top of page

Nu ändrar vi spelplanen för traditionell rekrytering

Varför är rekrytering så dyrt och komplicerat? Tänk om rekrytering vore enklare, mer kvalitetssäkert och mindre kostsamt? 

Det var just dessa tankar som cirkulerade i våra ZoCom-hjärnor när poletten tillslut damp ner och vi insåg att vi har dom bästa förutsättningarna för att skapa just det. En rekryteringskanal som är enkel, kvalitetssäker och kostnadseffektiv.

  • Vi onboardar utefter era önskemål

  • Med ett urval på över 800 studenter ger vi dig den bästa chansen att träffa rätt i er rekrytering

  • Vi kan sätta ihop ett dynamiskt team med juniora och seniora utvecklare som gör skillnad för din verksamhet till ett för branschen oslagbar prisbild

Nu skakar vi om rekryteringsbranschen.

Vi skräddarsyr rekryteringsprocessen efter era behov
Vi onboardar din framtida kollega

Att sätta sig in i ett uppdrag på ett nytt företag tar tid. Studier har visat att det tar upp emot 3 månader innan man blir fullt produktiv i sin tjänst, speciellt om man ska sätta sig in i befintliga kodbaser. Vi vill därför ta hand om onboardingen åt er, om företaget har behov av kontinuerlig resursförsörjning kan vi skräddarsy onboardningen så det blir så friktionsfritt som möjligt för er.

 

Vi erbjuder onboarding i er:

- Arbetsmetodik

- Tekniker, system, kommunikationskanaler

- Värdegrundsfrågor, rutiner, roller, organisationsstruktur

Uppdragsformer

Ta in en eller flera personer eller varför inte sätta ihop ett team med olika kompetenser? Kontakta oss för att komma fram till ett upplägg som passar er verksamhet.

Från utbildning till näringsliv

Vi vill korta ner bryggan mellan utbildning och näringsliv, därför har vi skapat ett karriärprogram för studenter som redan under sin utbildning är redo att möta verkligheten i näringslivet. De studenter som blivit antagna till karriärprogrammet är speciellt utvalda på grund av deras brinnande intresse, driv och tidigare arbetslivserfarenhet. 

 

Karriärprogrammet ger er som företag möjligheten att skräddarsy resurser så det matchar ert rekryteringsbehov och ni får chansen att testa personen utan provanställning under deras studietid. De krav vi har från våra uppdragsgivare inom utbildning är att studenten ska gå klart sin utbildning innan anställning kan ske.

 

​ZoCom har 9 års erfarenhet av utbildningsbranschen och driver många utbildningsuppdrag inom YH och KYH där vi dagligen undervisar 800 studenter i olika programmeringstekniker. Många av dessa studenter uppvisar enorm potential och behöver en större utmaning än vad de kan få i klassrummet. Därför startade vi karriärprogrammet med siktet på att vara ett komplement till YH och KY, vi vill göra det branschnära på riktigt.

Såhär startar vi upp samarbetet
1. Vi sätter upp ett möte
2. Vi presenterar möjliga lösningar och kandidater
3. Ni provar lösningen
Kontakta oss för mer information

Tack för ditt meddelande!

bottom of page