top of page

Möt teamet

ZoCom är en platt organisation där vi alltid arbetar nära varandra för att nå så bra resultat som möjligt. Teamarbetet är en central del i allt vi gör och vår grundinställning är att vi anpassar hur vi arbetar utifrån vilka vi har i teamet istället för tvärtom. Detta har skapat en stark kultur av tillhörighet, laganda och personlig utveckling, något som får genomslag hela vägen från teammöten till leverans. Flera av våra duktiga medarbetare har dessutom kompetenser som gör att de hoppar in olika team, något som ytterligare väver ihop ZoCom som organisation.


Ledning

Vår ledningsgrupp ansvarar för samtliga ZoComs leveranser och projekt. Linnea är vår Key Account Manager/Konsultchef och ansvarar för våra IT-konsulter. Johan är ytterst leveransansvarig för våra utbildningsleveranser och Eva har hand om kundrelationer och våra konsulter relaterade till utbildning samt deras kompetensutveckling. David är vår CTO som både utbildar och har det yttersta ansvaret för våra utvecklingsprojekt. Hela teamet samverkar kring våra spännande EdTech-relaterade utvecklingsprojekt. Som stöd för denna grupp finns vår VD Alvaro samt vår marknads- och säljchef Måns, vilka hela tiden arbetar med att bredda och spetsa vår verksamhet.

alvaro_grayscale.png

Alvaro Foresti
VD

Alvaro är ursprungligen gymnasielärare som testat på många olika delar utbildningsväsendet, inklusive att vara utbildningsledare och ansvara för en yrkeshögskola på nationell nivå. Hos oss är han ytterst ansvarig för allt vi gör och har ett genuint intresse av att försöka förstå allt vi håller på med.

alvaro.foresti@zocom.se

072-3704817

linnea.png

Linnéa Lorinder

Linnea är den fantastiska kombinationen av en riktigt vass säljare med en extremt ödmjuk och empatisk inställning till affärer. Hon bryr sig genuint om både sina konsulter och kunder och kan på detta sätt alltid hitta lösningar som är bra för alla parter.

linnea.lorinder@zocom.se

070-8949718

zocom_utbildningschefregiongöteborg_johan_kivi.png

Johan Kivi

Johan är designern och musikern som blev gymnasielärare och därefter frontendare. Med en guldäpplenominering i bagaget och en förkärlek för den senaste pedagogiska forskningen leder han vårt utbildningsteam med stadig hand. Hans favoritverktyg i ramverkslådan är Vue och han talar ofta om att CSS är en underskattad konstform.

johan.kivi@zocom.se

073-3339780

eva.png

Eva Foresti
VD

Eva är vår pedagogiska klippa med över 10 år erfarenhet, varav 4 som förstelärare . Dessutom är hon certifierad Scrum Master, och utöver att ha en naturlig roll i våra utvecklingsprojekt gör hon då och då mycket uppskattade gästspel hos våra kunder. Eva fungerar som länken mellan våra kunder och våra utbildare och kommer alltid att arbeta för att leverera lösningar som gör både er och oss bättre. Eva är din naturliga kontakt om du vill prata med oss om möjliga eller pågående utbildningsleveranser.
 

eva.foresti@zocom.se

070-8273490

mans_hansson.png

Måns Hansson

Den före detta Konstfackläraren Måns är inte bara en fena på färg och form, utan har även arbetat med utbildningsdesign vid Uppsala universitet under fasligt många år. Han kombinerar detta med extensiv erfarenhet av avancerat sälj och är alltid ett mycket uppskattat inslag som gästföreläsare på våra utbildningar.

mans.hansson@zocom.se

0737-074646

zebastian_grayscale.png

Zebastian Victorin

Johan är designern och musikern som blev gymnasielärare och därefter frontendare. Med en guldäpplenominering i bagaget och en förkärlek för den senaste pedagogiska forskningen leder han vårt utbildningsteam med stadig hand. Hans favoritverktyg i ramverkslådan är Vue och han talar ofta om att CSS är en underskattad konstform.

johan.kivi@zocom.se

073-3339780

bottom of page