top of page
axcrypt_white.png

AxCrypt

Avancerad kryptering 

i ett enkelt format

Kryptering i världsklass

AxCrypt är flaggskeppet bland våra innovationsprojekt och är idag en mycket framgångsrik krypteringstjänst med över 20 miljoner nedladdningar och med mångfaldiga priser, bland andra PC Mags Editors Choice 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021, 2022 och 2023.

Kryptera dina filer med AES-256 - den starkaste av AES algoritmerna. Den används globalt för att skydda känslig och klassificerad information på alla olika nivåer. Att säkra mappar har aldrig varit enklare, tar bara ett enkelt klick för att automatiskt säkra nya filer.


Om du också behöver dela säkra filer med andra kommer du ha en nyckeldelning som tar hand om detta för dig, även med tillgång till molnlagringsmedvetenheten för Dropbox, Google Drive, etc. Tillsammans med AxCrypts app kan du kryptera och dekryptera filer på din telefon från var som helst, när som helst. Vill du spara lösenord på ett säkert och enkelt sätt? Använd våran lösenordshanterare och generator för att hålla alla dina lösenord säkra i molnet.

axcrypt.png
Skärmavbild 2022-08-02 kl. 11.08.23.png

Företagsprenumeration

AxCrypt erbjuder nu filsäkerhet för företag och organisationer - med 256-bits AES kryptering.

Dela filer med resten av teamet är prisbelönt enkelt med våran molnlagringsmedvetenhet och nyckeldelningsfunktionen för filer på plats. Detta tillåter dig att följa data regulationerna medan du försvarar dina filer från dyra dataintrång.


Med AxCrypt Business har du även tillgång till våran lösenordshanterare - där du kan lagra och hantera lösenord och koder säkert. AxCrypt är flerspråkig och stödjer engelska, nederländska, franska, tyska, italienska, koreanska, polska, portugisiska, ryska, spanska, svenska, turkiska och fler kommer. Med AxCrypts mobila app kan du kryptera och dekryptera filer på din telefon var som helst när som helst.

bottom of page